Termeni si conditii - RCA-IEFTIN | RCA-IN-RATE | RCA 2014

Mergi la continut

Meniu principal:

Termeni si conditii

Cum cumpar

Prezentele conditii reglementeaza modul de prestare a serviciilor de intermediere asigurari prestate de IMED INSURANCE BROKER ASSISTANT SRL (denumit in continuare I-IBA) prin site-ul http://rca.ieftin.info/. Prin folosirea site-ului http://rca.ieftin.info/ se intelege ca utilizatorul accepta termenii si conditiile.
Inainte de a folosi acest site, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de mai jos. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam respectuos sa inchideti pagina http://rca.ieftin.info/
si sa nu folositi serviciile oferite. Continuarea navigarii sau comandarea / utilizarea utilizarea oricarui serviciu oferit/prestat de http://rca.ieftin.info/ reprezinta acceptarea termenilor si conditiilor.

1.Prestatorul de servicii
Serviciile sunt prestate de IMED INSURANCE BROKER ASSISTANT SRL
, denumita in continuare I-IBA, cu sediul social in Ilfov, Otopeni, Str. Margaritarului, Nr.2. I-IBA este inregistrata la Registrul Comertului, cu Nr. de Ordine J23/2525/2015, avand C.U.I. 34794798.

2.Definitii
Urmatorii termeni se definesc astfel:
Utilizator: persoana fizica sau angajatul/reprezentantul unei entitati cu personalitate juridica care viziteaza site-ul si il utilizeaza in scop informativ sau pentru achizitionarea unui serviciu.
Asigurat: persoana fizica sau juridica, nominalizata in contractul de asigurare si care, in schimbul platii primei de asigurare, se asigura pentru riscurile prevazute in contractul de asigurare
Asigurare: forma de protecţie bazata pe un contract prin care o persoana fizica sau juridica numita asigurat cedeaza anumite riscuri unei persoane juridice numita asigurator, platind acestuia o suma de bani numita prima de asigurare
Asigurator: persoana juridica autorizata in conditiile legii sa exercite activitati de asigurare
Intermediar in asigurari:
persoana fizica sau juridica ce desfasoara activitate de intermediere în asigurari in schimbul unei remuneratii, autorizata sau inregistrata in conditiile legii.

Date cu caracter personal:  informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana  identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar deidentificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale

Prelucrarea datelor cu caracter personal: operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

3.Drepturi de proprietate asupra continutului
Toate informatiile sau aplicatiile continute de acest site sunt proprietatea exclusiva a I-
IBA.
I-
IBA isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului sau structura acestuia, fara o notificare prealabila.
Reproducerea partiala sau totala a continutului acestui site, indiferent de scop, este strict interzisa fara acordul scris al I-
IBA.

4.Servicii prestate
Prin intermediul site-ului, I-
IBA presteaza servicii de intermediere a asigurarilor constand in incheierea politelor de asigurare in numele asiguratorilor si in favoarea asiguratilor.
Serviciile de intermediere a asigurarilor se adreseaza persoanelor care au varsta de cel putin 18 ani impliniti la momentul accesarii site-ului.
I-
IBA nu garanteaza faptul ca acest site functioneaza fara erori sau intreruperi. Utilizatorul este obligat sa nu foloseasca in mod necorespunzator si sa nu abuzeze de serviciile puse la dispozitie.  In caz de abuz sau de folosire necorespunzatoare, va deveni raspunzator pentru eventualele daune provocate.

5.Limitarea raspunderii
I-
IBA depune toate eforturile pentru a oferi continut de calitate, informatii corecte si actualizate. Totusi, I-IBA isi declina raspunderea pentru serviciile oferite prin site-uri accesate prin scripturi, link-uri sau hiper-linkuri. Deasemenea, I-IBA nu raspunde pentru eventuale prejudicii create utilizatorilor, rezultate din folosirea in orice fel a informatiilor sau serviciilor continute de acest site.

6. Datele cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate de utilizator sunt necesare pentru calculul primelor de asigurare si pentru incheierea contractului de asigurare. Valabilitatea contractului de asigurare este conditionata de veridicitatea datelor furnizate. Politica de securitate si confidentialitate
I-IBA privind datele cu caracter personal poate fi consultata aici.

 
Inapoi la continut | Inapoi la meniu