Plata in rate online cu card - RCA-IEFTIN | RCA-IN-RATE | RCA 2014

Mergi la continut

Meniu principal:

Plata in rate online cu card

Cum cumpar

Plata in 3 rate fara dobanda si fara comision prin card de credit/card de debit este oferita pe rca.ieftin.info de catre GarantiBank prin intermediul platformei Mobilpay.ro

Programul Bonus Card - rate fara dobanda este atasat urmatoarelor carduri de cumparaturi: Bonus Card Platinum / Bonus Card Gold / Bonus Card Classic / Bonus Card Suplimentar / Bonus Card WWF / Bonus Card Baneasa.

Pentru a plati online in rate fara dobanda folosind cardul de cumparaturi BonusCard, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Plata online in rate fara dobanda prin card de cumparaturi BonusCard" si numarul de rate (2 sau 3 rate).

Pentru mai multe detalii despre programul BonusCard, acceseaza http://www.bonuscard.ro/ sau apeleaza Alo Garanti 0800 80 1234 sau +40 21 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie) sau puteti obtine online cardul de credit BonusCard GarantiBank click aici!
Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, GarantiBank, prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

De asemenea va oferim plata in
3 rate fara dobanda si fara comision prin card de credit/card de debit este oferita pe rca.ieftin.info de catre CREDIT EUROPE BANK prin intermediul platformei de Mobilpay.ro

CardAvantaj este un program de loialitate de la CREDIT EUROPE BANK prin care beneficiezi de rate fara dobanda in magazinele partenere.
Programul CardAvantaj - rate fara dobanda este atasat urmatoarelor carduri de cumparaturi: MasterCard Platinum / MasterCard Gold / MasterCard Standard / Visa Platinum / Visa Gold / Visa Classic / Visa Electron / Visa Business.

Pentru a plati online in rate fara dobanda folosind cardul de credit CardAvantaj, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Plata online in rate fara dobanda prin CardAvantaj" si numarul de rate (2 sau 3 rate).
Pentru mai multe detalii despre programul CardAvantaj, acceseaza
http://www.cardavantaj.ro/ sau puteti obtine online cardul de credit CardAvantaj click aici!

De asemenea va oferim plata in
3 rate fara dobanda si fara comision prin card de credit/card de debit este oferita pe rca.ieftin.info de catre BANCA TRANSILVANIA prin intermediul platformei de Mobilpay.ro

Star BT este un program de loialitate de la Banca Transilvania prin care beneficiezi de puncte si rate fara dobanda in magazinele partenere.
Programul Star BT - rate fara dobanda este atasat urmatoarelor carduri de cumparaturi: MasterCard Forte / MasterCard Forte-Divizia pentru Medici /
Visa Platinum / Visa Gold / Visa Gold BT-Rotary / Business Credit Card.

Asadar, cu STAR BT cumparaturile tale sunt castigatoare! Primesti puncte STAR BT pentru fiecare tranzactie efectuata cu cardul tau de credit la orice comerciant.
Pentru a plati online in rate fara dobanda folosind cardul de credit STAR-BT, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Plata online in rate fara dobanda prin card STAR-BT Banca Transilvania" si numarul de rate (2 sau 3 rate).
Pentru mai multe detalii despre programul STAR-BT, acceseaza
http://www.starbt.ro/ sau puteti obtine online cardul de credit STAR-BT click aici!

 
Inapoi la continut | Inapoi la meniu