Comanda si plata - RCA-IEFTIN | RCA-IN-RATE | RCA 2014

Mergi la continut

Meniu principal:

Comanda si plata

Cum cumpar

Cum comandati si cumparati o asigurare online

Pasul
1. Comparati tarifele furnizate direct de companiile de asigurari prin calculatorul online RCA / PAD / TRAVEL, completand toate datele cerute de formularele afisate. Completati cu atentie datele din talon/carte tehnica/alte documente oficiale, acestea vor aparea si pe polita de asigurare. Nu ignorati detaliile precum vechimea permisului sau anii fara daune, pentru ca, pe baza lor, poti obtine importante reduceri la tariful politei de asigurare RCA / CASCO.

Pasul
2. Dupa ce ati comparat tarifele politei RCA / PAD / TRAVEL apasa butonul COMANDA / CUMPARA la societatea de asigurari dorita.

Pasul
3. Finalizare comanda. Completati detaliile despre livrare si plata. Verifica din nou datele introduse la pasul 1, completati datele privind livrarea, modul de plata, intervalul orar pentru livrare si posesorul auto. Este important sa scrieti si observatii privind punctele de reper, daca doriti sa fiti contactat telefonic inainte de livrare, etc.

Pasul
4. Va sunam pentru a confirma datele introduse in formularul online. Veti primi un telefon de la operatorii nostri pentru a confirma comanda. Confirmarea comenzii dureaza aproximativ 3 minute si presupune verificarea datelor introduse de dvs.

Pasul
5. Plata politelor de asigurare se pot face prin urmatoarele modalitati:

-Ordin de Plata
in cont RO17 BTRL 0410 1202 L452 13XX la BANCA TRANSILVANIA - sucursala ROSETTI - BENEFICIAR - Freedom Insurance Broker - CUI 24073816

-Integral prin intermediul procesatorului de plati www.mobilpay.ro prin card de debit sau card de credit (Visa/Visa Electron, MasterCard/Maestro)
(Pentru platile cu card bancar, tranzactia va apare pe extrasul dvs de cont cu denumirea Mobilpay
)

-In 2 sau 3 RATE FARA DOBANDA, FARA COMISION prin cardul de credit BonusCard prin intermediul procesatorului de plati www.mobilpay.ro card de debit sau card de credit (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro)
(Pentru platile cu card bancar, tranzactia va apare pe extrasul dvs de cont cu denumirea Mobilpay
)

-
In 2 sau 3 RATE FARA DOBANDA, FARA COMISION prin cardul de credit CardAvantaj prin intermediul procesatorului de plati www.mobilpay.ro card de debit sau card de credit (Visa/Visa Electron, MasterCard/Maestro)
(Pentru platile cu card bancar, tranzactia va apare pe extrasul dvs de cont cu denumirea
Mobilpay)

-
In 2 sau 3 RATE FARA DOBANDA, FARA COMISION prin cardul de credit StarBT prin intermediul procesatorului de plati www.mobilpay.ro card de debit sau card de credit (Visa/Visa Electron, MasterCard/Maestro)
(Pentru platile cu card bancar, tranzactia va apare pe extrasul dvs de cont cu denumirea
Mobilpay)

Pasul
6. In cazul in care plata se va face online integral sau in rate prin card debit/card credit, polita RCA / PAD / MALPRAXIS / TRAVEL se vor emite dupa confirmare din partea bancii de virare a banilor aferenti politei (deoarece odata emise, politele NU se pot anula la asiguratori). In cazul in care polita nu a fost emisa la asiguratori, banii se vor restitui integral in contul dvs.

Comanda
ASIGURARE RCA - Asigurare obligatorie auto
Cum
comandati asigurarea RCA cu plata in rate sau integral?

Pentru a comanda o polita RCA pe rca.ieftin.info
, este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi:
Pasul
1. Intrati pe calculatorul de pe site si introduceti datele de identificare ale autoturismului. Fiecare camp al formularului este insotit  si de instructiuni detaliate pentru completare. Toate campurile calculatorului sunt obligatorii pentru a obtine oferta de pret si pentru a putea inregistra comanda.
Pasul
2. Dupa ce completati toate campurile si apasati butonul “VEZI TARIFE”, vor fi calculate in mod automat preturile pentru 6 si 12 luni de la toate firmele de asigurare. Preturile afisate sunt cele finale – nu sunt percepute taxe suplimentare.
Pasul
3. Puteti alege oferta de asigurare dorita, apoi veti fi redirectionat catre pagina de plata online cu cardul de credit/card de debit, unde puteti selecta daca doriti sa platiti integral sau in rate. Comanda este procesata de IMED INSURANCE BROKER ASSISTANT SRL - partener FREEDOM INSURANCE Broker de Asigurare SRL, care va tipari si livra polita de asigurare prin email / curier.

Cum pu
teti plati?
A
sigurarile RCA comandate pe rca.ieftin.info pot fi platite prin urmatoarele metode: card de debit / card de credit online sau ordin de plata. Polita devine activa dupa achitarea si contabilizarea platii in contul IMED INSURANCE BROKER ASSISTANT SRL sau FREEDOM INSURANCE Broker de Asigurare SRL. Politele achitate cu cardul online, sunt valabile incepand cu data start mentionata pe polita, dupa confirmarea tranzactiei de catre procesatorul de plati Mobilpay.ro
Conform legislatiei in vigoare la livrarea politei de asigurare veti primi si un decont de plata, aceste documente fiind suficiente daca se doreste inregistrarea in contabilitate.

Comanda
ASIGURARE DE CALATORIE
Cum comandati asigurarea de CALATORIE / TRAVEL cu plata in rate sau integral?


Pentru a comanda o polita de tipul “Asigurare de calatorie / travel
” pe rca.ieftin.info, este necesar sa parcurgeti urmatorii pasi:
Pasul 1.
Intrati pe calculatorul de tarife de pe site si introduceti datele solicitate. Toate campurile sunt obligatorii pentru a obtine oferta de preturi si pentru a putea inregistra comanda.
Pasul 2
. Dupa ce completati toate campurile puteti alege suma asigurata, apasati butonul “VEZI TARIFE” si va vor fi afisate in mod automat preturile de la toate firmele de asigurare. Preturile afisate sunt cele finale - nu sunt percepute taxe suplimentare.
Pasul 3
. Puteti alege oferta de asigurare dorita, apoi veti fi redirectionat catre pagina de plata online cu cardul de credit/card de debit, unde puteti selecta daca doriti sa platiti integral sau in rate. Comanda este procesata de IMED INSURANCE BROKER ASSISTANT SRL - partener FREEDOM INSURANCE Broker de Asigurare SRL, care va tipari si livra polita de asigurare prin email sau curier.
Asigurarea de calatorie poate avea o perioada asigurata intre 1 si 365 de zile, si este recomandat ca aceasta sa cuprinda atat data plecarii din Romania cat si data revenirii in tara. 

Cum pu
teti plati?
Asigurarile de calatorie / travel
comandate pe rca.ieftin.info pot fi platite doar online cu card bancar de debit/de credit
Conform legislatiei in vigoare la livrarea politei de asigurare veti primi si un decont de plata, aceste documente fiind suficiente daca se doreste inregistrarea in contabilitate.

Mai jos regasiti conditiile de asigurare de la companiile de asigurare din Romania:

Conditii de asigurare - Allianz

Conditii de asigurare - Asirom

Conditii de asigurare - Astra
Conditii de asigurare - BCR Asigurari

Conditii de asigurare - CityInsurance

Conditii de asigurare - Euroins

Conditii de asigurare - Generali

Conditii de asigurare - Groupama

Conditii de asigurare - Omniasig

Conditii de asigurare - Platinum

 
Inapoi la continut | Inapoi la meniu