Centre dauna Asirom - RCA-IEFTIN | RCA-IN-RATE | RCA 2014

Mergi la continut

Meniu principal:

Centre dauna Asirom

Centre daune

Centre dauna Asirom

CENTRE CONSTATARI DAUNE AUTO BUCURESTI

Clientii ASIROM si pagubitii în drept de a solicita despagubiri de la ASIROM au acum posibilitatea sa-si solutioneze eficient daunele la Centrul de Daune ASIROM – Bucuresti, care deserveste zona Municipiului Bucuresti si a Judetului Ilfov în ceea ce priveste activitatile de avizare, instrumentare, lichidare si plata a dosarelor de dauna.

Astfel, publicul are acum posibilitatea sa primeasca informatii rapid la CALL CENTER DAUNE AUTO ASIROM - 021-9599 (tarif normal in reteaua Romtelecom), sa aleaga locatia pentru consiliere, avizare, deschidere dosare si constatarea tehnica a pagubelor (inclusiv o locatie cu program prelungit) si sa mearga într-un singur loc pentru lichidarea daunelor.

Centrul de constatare Grivita, din Calea Grivitei nr. 355-357, Sector 1, în cadrul caruia se afla si o unitate de politie care functioneaza non-stop pentru constatarea accidentelor rutiere produse pe raza Sectorului 1.
Program de lucru:
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.00 – 20.00
Sâmbata: 08.00– 16.00
Duminica: inchis

Centrul de constatare Berceni, din incinta Service PRESTIGE, Drumul Gilaului nr. 7 C, Sector 4, în cadrul caruia se afla si o unitate de politie care functioneaza în zilele lucratoare, în intervalul orar 09.00– 17.00, pentru constatarea accidentelor rutiere produse pe raza Sectorului 4.
Program de lucru:
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.00– 17.00
Sâmbata, Duminica: închis

Centrul de Lichidare B-dul. Carol I nr. 31-33, Corpul 2 (intrare prin strada Stefan Nacu), în cadrul caruia se efectueaza toate avizarile si constatarile pentru pagubele produse la bunuri si cladiri, dar si activitatile de consiliere clienti, primire documente, instrumentare dosare de dauna. Program de lucru :
Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri : 08.30– 17.00
Sâmbata, Duminica: închis

 
Inapoi la continut | Inapoi la meniu